Kas

"KUDÜS' Ü TANIYORUM" KİTAP OKUMA YARIŞMASI

Kas

Bu anketin amacı okulumuzdaki öğrencilerin hangi rehberlik hizmetlerine ihtiyaç duyduğunu belirlemektir.

Yanıtınız için şimdiden teşekkürler

Ekm

Değerli Velilerimiz, 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Okul Aile BirliğiGenel Kurul Toplantısı 26/10/2023 Perşembe günü saat 15.00’daöğrencilerimizin ve okulumuzun genel durumlarını görüşmek içinokulumuz konferans salonunda yapılacaktır. Okul Aile Birliğimizinçalışmalarına destek olabilmek için toplantıya katılmanız hususunda;Gereğinibilgilerinizericaederim.

Haz

Sayın Velilerimiz ve Sevgili  öğrencilerimiz; bu anketin amacı okulumuzda hangi rehberlik hizmetlerine ihtiyaç duyduğunuzu belirlemektir. Her soruda  a ve b olmak  üzere iki ifade verilmektedir. sorulara yanıt  verirken iki rehberlik hizmetinde hangisine daha çok ihtiyaç  duyduğunuzu  düşününüz. Soruda verilen iki rehberlik hizmetini karşılaştırınız ve her soruda iki hizmetten sadece bir  tanesini seçiniz.

Değerli Veliler,

Bağımlılıkla Mücadele Programı kapsamında hazırlanan Afişler aşağıda yer almaktadır. Bağımlılıkların azaldığı/ortadan kalktığı güzel günlere... İyi okumalar dileriz.    TTMTAL Rehberlik Servisi